مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به مصرف زیاد نمک در ایرانیها، در عین حال ضمن تاکید بر لزوم مصرف نمک یددار، نسبت به عوارض جبرانناپذیر نمکهایی ...
یک گروه حامی حقوق مصرفکنندگان در آمریکا به نام کانسیومر ریپورتس اعلام کرد که پلاستیکها علیرغم خطراتی که برای سلامتی دارند همچنان به صورت گسترده در مواد غذایی یافت میشوند. این گروه از رگولاتورها خواسته تا ایمنی ...
کارشناس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه و فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: از نانواییهای خواستهایم در سامانه سیفا اعلام کنند که خواستار آرد کامل هستند. نظارت هم انجام میشود تا آرد کامل در اختیار نانواها قرار بگیرد.
رئیس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه و بستهبندی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اهمیت برچسبگذاری محصولات تراریخته، گفت: ما ایمنی محصولات ...
بانوانی که نمیتوانند به نوزاد خود شیر دهند، برای تغذیه وی از شیرخشک استفاده میکنند. اما این نوع از شیر فاقد پادتنهای موجود در شیر مادر است و نمیتواند تمام فواید شیر مادر را ارائه کند.
سخنگوی انجمن صنایع فرآوردههای لبنی با تاکید بر اینکه شیرخام 65 درصد هزینه تولید محصولات لبنی را شامل میشود، گفت: در مصوبه جدید ستاد تنظیم بازار قیمت خرید هر کیلوگرم شیرخام از دامدار 6 هزار 400 تومان تعیین شده ...
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:مصرف روغن های جامد و نیمه جامد، باعث رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگها، تنگی و انسداد عروق قلب و سکته قلبی میشود پس برای حفاظت از قلب خود این روغن ...
غول صنایع غذایی، نستله اعلام کرد که پس از ارائه سند داخلی که در سراسر جهان خبرساز شده است در تلاش است تا راهبرد جدید بهداشتی ایجاد کند. بر اساس این سند تقریبا دو سوم محصولات شرکت نستله فاقد ارزش تغذیه هستند.
رئیس انجمن تغذیه ایران گفت: مصرف شیر و لبنیات در ایران فراز ونشیب های زیادی را طی کرده و متاسفانه اکنون وضعیت نگران کنندهای را ایجاد کرده و سرانه مصرف به حدود ۶۰ تا ۷۰ کیلو در سال رسیده، در حالیکه سرانه مصرف شیر ...
به گزارش فانا، هنگ وون-سیک رئیس شرکت نامیانگ دایاری پروداکتس، یکی از بزرگترین شرکتهای صنایع لبنی کرهجنوبی پس از افشای این رسوایی که شرکت او عمدا اطلاعات غلط درباره اینکه مصرف ماسک از ابتلا به کرونا پیشگیری ...
بر اساس یک گزارش مورد حمایت سازمان ملل، در سال ۲۰۱۹ میلادی حدود یک پنجم (۱۷ درصد) از کل مواد غذایی تولید شده در سراسر جهان دور ریخته شد که مقدار آن، ۹۳۱ میلیون تن تعیین شده است. این میزان تقریباً با ۲۳ میلیون کامیون ...